Sodelovanje

 

 

Postanite sodelavka/sodelavec spletne strani www.psi-ha.si:


 

 

a) sodelovanje pri vsebinskem oblikovanju spletne strani www.psi-ha.si

(''sodelavec spletne strani'')


Če ste ljubitelj(ica) psov in/ali mačk, če se poleg tega morda še posebej zanimate za čustveno plat psov in/ali mačk in vam gre od rok pisanje (in morda poleg tega še prevajanje iz angleščine/nemščine) ter imate ideje o tem, kaj bi zanimalo lastnike/skrbnike psov in/ali mačk –, se nam oglasite na e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel. št. 01/242 99 00 (8.-16. ure). Navedite tudi svoja zanimanja in znanja. Vsako objavljeno besedilo bomo honorirali!

 

 

b) sodelovanje na prireditvah oz. zastopanje spletne strani www.psi-ha.si

(''območni zastopnik'')


Spletna stran www.psi-ha.si želi biti prisotna na vseh pasjih in mačjih prireditvah v Sloveniji in na nekaterih v tujini. Gre za predstavitev oz. zastopanje spletne strani www.psi-ha.si in psihološke knjižnice ''Psi-in-muci pis'' na prireditvah, kakor tudi vsem potencialnim interesentom na posameznih območjih v Sloveniji. Delo je primerno za študente, upokojence, nezaposlene idr. - ljubitelje psov in/ali mačk. Če vas tako delo zanima, se nam oglasite na e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel. št. 01/242 99 00 (8.-16. ure). Še posebej je zaželeno, da se oglasite interesenti iz okolij, v katerih se odvijajo omenjene prireditve. Združite prijetno s koristnim in občutno povečajte svoje mesečne prejemke!

 

 

c) prodaja knjig iz mačje in pasje knjižnice

(''območni prodajni zastopnik'')


Potrebujemo sodelavce za prodajo knjig o psihologiji psov in mačk (gelj Psi-in-muci-pis) dololočenim znanim pravnim osebam (društvom, klubom, trgovinam idr.) na posameznih območjih Slovenije. Delo je primerno za študente, upokojence, nezaposlene idr. - ljubitelje psov in/ali mačk. Če vas to delo zanima, se nam oglasite na e-mail naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel. št. 01/242 99 00 (8.-16. ure). Združite prijetno s koristnim in občutno povečajte svoje mesečne prejemke!

 

 

© 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA | DEBORA
Avtorske pravice © 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.