Testirajte svojega psa

 

''Nekoč sem gledal svojega Smokeya in si mislil: 'Če bi bil ti malo pametnejši, bi mi lahko povedal, kaj si misliš', on pa me je pogledal, kot bi govoril: 'Če bi bil ti malo pametnejši, mi tega ne bi bilo treba!'''

Fred Junclaus

 

 

Kdo od lastnikov/skrbnikov ne želi vedeti, kako pameten je njegov pes? Seveda poznamo tudi ljudi, ki to vedo, ne da bi psa sploh testirali. Prav tako so prepričani, da svojega psa odlično poznajo in o njem vedo vse. To prepričanje jim moramo pustiti, za vse druge pa smo pripravili nekaj povzetkov malo bolj zabavnega pasjega inteligenčnega testa, s pomočjo katerega boste lahko ugotovili, na katerem klinu lestvice inteligentnosti stoji vaš pes.

 

Vprašanje tega inteligenčnega testa ni ''Ali je moj pes sposoben računati?'', ampak ''Ali lahko moj pes uspešno deluje v tem svetu?''.

Ta IQ test je zabaven preizkus, s katerim ljubeč lastnik psa lahko vidi, kako prilagodljiv, razumejavoč in inteligenten je njegov najboljši prijatelj.

 

 

| Celoten inteligenčni test za pse boste našli v knjigi Testirajte svojega psa >>>

 

Vir: Federman, R. (2008). TESTIRAJTE SVOJEGA PSA. Pasji IQ test. Je vaš pes prikrit genij? Debora, Ljubljana.                  © 2008, DEBORA

© 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA | DEBORA
Avtorske pravice © 2010 PSI-in-MUCI-HIATRIČNA SVETOVALNICA. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.